MKSZ-NEK képzések 2018/19

Tisztelt Sportbarátok!

A Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja (NEK) a 2018-as tanévre a következő tanfolyamokat hirdeti meg:

Alapfokú Kézilabda Edző Tanfolyam

Az alapfokú képzést sikeresen teljesítő hallgatók alapfokú edzői képesítést szereznek, mely „D” kategóriájú működési engedély kiváltására jogosít, és bemenetet biztosít a Középfokú Kézilabda Edzői Tanfolyamra.

Középfokú Kézilabda Edző Tanfolyam

A középfokú képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében „C” – licenszet, az Európai Kézilabda Szövetség előírásai szerint pedig „EHF II.” – szintű minősítést szereznek, amely bemeneti lehetőséget biztosít az MKSZ–NEK Felsőfokú Kézilabda Edzői Tanfolyamra.

Felsőfokú Kézilabda Edző Tanfolyam

A felsőfokú képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében „B” – licenszet, az Európai Kézilabda Szövetség előírásai szerint pedig „EHF III.” – szintű minősítést szereznek, amely a hazai és az európai bajnokságok legmagasabb osztályában történő edzői munkavégzésre jogosít, továbbá bemeneti lehetőséget biztosít az EHF Mesteredző Tanfolyamra.

Kézilabda Kapusedző Tanfolyam

A kapusedző képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében továbbra is az alapképzettségüknek megfelelő licenszet válthatják ki, azonban a 2018/19-es szezontól a TAO-ban csak az MKSZ–NEK képzésein végzett kapusedzők bére, valamint tanulmányi költsége lesz elszámolható.

Kézilabda Erőnléti Edző Tanfolyam

Az erőnlétiedző képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében továbbra is az alapképzettségüknek megfelelő licenszet válthatják ki, azonban a 2018/19-es szezontól a TAO-ban csak az MKSZ–NEK képzésein végzett erőnléti edzők bére, valamint tanulmányi költsége lesz elszámolható.

A jelentkezés módja

Jelentkezni kizárólag elektronikusan az MKSZ–NEK honlapján lehet (https://keziedzo.hu/kepzesek-2018/) 2018. április 15. – május 18-ig. A jelentkezés a regisztrációs díj befizetésével és a megfelelő (bemeneti követelményként megjelölt) dokumentumok feltöltésével válik véglegessé.

A tanfolyamok elindítása a helyszíneken létszámfüggő. Minimális létszám 10 fő. A Felsőfokú Kézilabda Edző tanfolyamra felvettek maximális létszáma 20 fő.

18 thoughts on “MKSZ-NEK képzések 2018/19

 1. Kedves Eszter!

  A felsőfokú kézilabda edző feliratra kattintva az erőnléti edző anyag lesz letölthető! Legyen kedves kicserélni!

  Köszönettel:
  Kovács Tamás

 2. Ugyanazt a képzést kapja az erőnléti edző képzésen az a jelentkező akinek csak érettségije van , mint egy B licenszes vagy egy testnevelő tanár? A B licenszesek vagy a testnevelők képzési anyagában úgy gondolom szerepelt a szükséges tudasanyag!

 3. Egy számítógépről elvégezhető-e, két-három fő jelentkezése, (mint az egyesület ügyintézőjeként) és regisztrációja, vagy mindenkinek a saját gépjéről kell intézni? Köszönöm

  • EL lehet végezni, a befizetésnél viszont minden alkalommal át kell lépni az adott jelentkező felhasználó fiókjába! Ellenkező esetben nem fogjuk tudni, hogy kinek jött meg a befizetése.

 4. Újabb kérdés! A fizetés tejesítését nem lehet csekken teljesíteni? A rendszerben történő utaláshoz szükséges net bank, vagy normál bankkártya adatokkal is lehet teljesíteni?

 5. Bővebb információt szeretnék kérni az alapfokú kézilabda továbbképzés időpontjaival kapcsolatba. A hétvégi időpontok csak a szombatot érintik ? A munkahelyi elfoglaltság miatt szeretném tudni, hogy az esti időpontok konkrétan mit jelentenek.
  Válaszát köszönöm: Belleli Ágnes

 6. Kedves Eszter!
  Érdeklödnék az alapfokú edzőképzéséről, hogy látam sajnos a határidő lejárt a jelentkezésre szeptemberi tanfolyamra és kérdezném, hogy esetleg a budapesti képzésre lehetne-e jelentkezni vagy már semmi esély rá?
  Előre is köszönöm a válaszát!
  Üdvözlettel:
  Dobos Péter

 7. Kedves Eszter! Érdeklődni szeretnék, hogy a kapusedző képzéshez milyen bemeneti feltételek szükségesek, illetve mikor indul a következő képzés, amire még lehet jelentkezni. Előre is köszönöm a választ!

  Üdvözlettel: Bozzai Ernő

  • Kedves Ernő,
   Most szeptemberben indul képzés, amire a képzések ’18 menüpont alatt lehet regisztrálni. Ide bemeneti követelmény az érettségi illetve MKSZ által elfogadott, licensz kiváltásra alkalmas edzői végzettség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.