Sportedző Átképző Tanfolyam – Pótregisztráció

Tisztelt Sporttársak!

A sok késői jelentkezés miatt újra megnyitottuk a regisztrációt. Az átképzés pótjelentkezési határideje március 2. 12:00 (DÉL!) Az addig elküldött regisztrációkat tudjuk elfogadni. A regisztráció a tananyag díj befizetésével lesz teljes! Annak, aki csak regisztrált, nem tudjuk elfogadni a jelentkezését. A tanfolyamot mindenkinek el kell végeznie, akinek a bizonyítványában szerepel az „Országos Képzési Jegyzék” és a „Kézilabda, Sportedző” szó! Megkérjük a „D” licenszes Sportoktatókat, hogy NE jelentkezzenek!
Jövőre előreláthatóan nem lesz lehetőség az Átképzés elvégzésére, tehát aki tervezi, hogy edzői munkát vállal a jövőben, annak javasoljuk, hogy idén végezze el a tanfolyamot.

A regisztrációs link …és a folyamata: videó

A fizetési link …és a folyamata: videó

FONTOS! Ha egy gépről egymás után több edző is elvégzi a regisztrációt, a fizetés előtt jelentkezzenek át a saját felhasználó fiókjukba, különben a rendszer nem fogja a megfelelő regisztrációhoz kötni a befizetést és így nem lesz teljes a jelentkezés! Egyenlőre 5000 Ft-ot kell befizetni, a fennmaradó 5000-5000 Ft-ot a vizsgák előtt kell majd rendezni!

A regisztráció után a tanfolyam elérhető lesz mindenki számára. A kézilabdázás tananyagból az „ÚJ” elnevezésűt kell elvégezni. Erre áprilisig van ideje mindenkinek, akkor lesz az elméleti vizsga, amiről a regisztrációs időszak lezárása után bővebb információt fogunk küldeni.

A tananyagok elérhetőek lesznek a fizetés után itt: Tanfolyamok – Először ezt a tanfolyamot kell elvégezni:  MKSZ–NEK Sportedző Átképző Tanfolyam tananyag regisztráció 2017

Videós segítség a tanfolyam elkezdéséhez: videó

Kérjük, hogy értesítsétek kollégáitokat, ismerőseiteket, akikről tudjátok, hogy ilyen végzettséggel rendelkeznek! Az átképzést azoknak is el kell végezniük, akik 2017.január 1-je előtt kezdték meg tanulmányaikat és 2018. Júniusban fognak végezni!
Azokat, akik még nem regisztráltak, pedig kéne, e-mailben is értesítettük. Kérjük mindenki ellenőrizze az e-mail fiókját.

A vizsgák menetéről, hamarosan értesítünk mindenkit!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.