Utánpótlás nevelőedzői szakmai délutánok

A Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja és a Szakmai Iroda az utánpótlásban tevékenykedő edzők részére továbbképzéseket szervez.

A továbbképzések évente négy alkalommal, más-más helyszínen kerülnek lebonyolításra. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Azok a képesítéssel rendelkező edzők, akik működési engedély megszerzésére, vagy megújítására kívánják felhasználni a továbbképzéseket, megtehetik az alábbiak szerint:

– Ha a négy szakmai délutánból kettőn részt vett egy edző, nem szükséges részt venni a nyári kötelező, egynapos  továbbképzésen ahhoz, hogy licenszet kapjon.

– A képzéseket követően 15.000 Ft befizetése mellett az MKSZ NEK irodájában kerül kiállításra a licensz a 2017/2018-as vagy a következő bajnoki évre.

Képzések helyszínei, időpontjai:
2017. november 20. Orosháza
2017. november 27. Veszprém
2018. március 19. Eger
2018. március 26. Pécs

A képzésekre az MKSZ elektronikus nyilvántartási rendszer (http://keziszovetseg.hu/_belep/belep.asp) edzői felületén keresztül lehet jelentkezni a továbbképzéseknél megszokott módon. Elfelejtett jelszó esetén a belépési felületen kattintson az „elfelejtette a jelszavát” opcióra!

A rendszerben még nem nyilvántartottak, vagy az edzői felülethez jogosultsággal nem rendelkező személyek az elektronikusan kitöltött jelentkezési lap farkas.edit@keziszovetseg.hu email címre való elküldésével jelentkezhetnek.

A szakmai délutánok programjai innen tölthetők le.

További információ:

Zsiga Gyula szakmai igazgató: zsiga.gyula@keziszovetseg.hu

Farkas Edit szakmai koordinátor: farkas.edit@keziszovetseg.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.