Elindult a Sportedző Átképző Tanfolyam

Tisztelt Sporttársak!

A tanév elejére ígért OKJ-s Sportedző Átképző Tanfolyam elindul. Az elméleti rész tananyaga elkészült és megvalósításra került egy olyan online oktatási felület is, amellyel otthonról, egyszerűen tud mindenki felkészülni az áprilisi vizsgára. A tanfolyam két tananyagot tartalmaz: A „Korosztályos Képzési Kézikönyv” anyagát és „A kézilabdázók felkészítésének edzéselméleti összefüggései” c. tankönyv anyagát.

A tanfolyam összesen 15.000 Ft-ba fog kerülni minden Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szerinti Kézilabda-Sportedző végzettségű edzőnek. (5.000 Ft tananyag díj/ 5.000 Ft elméleti vizsgadíj/ 5.000 Ft gyakorlati vizsgadíj. Ez utóbbit majd a vizsgák előtt kell befizetni) Ez az összeg megegyezik a nyári továbbképzések díjával, amely alól ezen edzők, a tanfolyam elvégzésével mentesülnek. Az átképzést csak az OKJ Sportedző (kézilabda) végzettségű edzőknek kell elvégeznie! Aki tévesen jelentkezik a tanfolyamra, annak nem áll módunkban visszatéríteni az 5.000 Ft-os tananyag díjat.

A regisztráció az első részlet (5.000 Ft) befizetésével érvényes csak! Kérjük, befizetés előtt mindenki a saját felhasználói fiókja alatt lépjen be azzal a felhasználó névvel és jelszóval, amit a regisztrációkor megadott, különben nem lesz érvényes a regisztráció.

Jelentkezési határidő: 2018. február 10.

Bővebb információért kérjük, olvassák el a honlapon a Fontos Információk menüpont alatt található, Sportedző Átképző Tanfolyam Tanulmányi Szabályzatát. A szabályzatban megtalálhatóak a vizsga rendek is!

A Regisztrációs folyamat rövid leírása az alábbi dokumentumban található. További segítséget a GYIK menüpont alatt találnak.

FONTOS: MKSZ kóddal minden játékos, edző, versenybíró, játékvezető, ellenőr és csapat regisztrátor rendelkezik! A kódot az MKSZ oldalán lehet kikeresni. 

Az átképzés menetéről és a regisztrációs folyamatról minden átképzés köteles edzőt értesítettünk a Back Office-ban található e-mail címén! Kérjük ellenőrizzék a postafiókjukat és azon belül a SPAM mappát is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.